top of page

Hvad nu hvis Gud var en af os?Ingen anden profet ellers religiøse figurer har nogensinde hævdet at de var Guds egen søn – i kød og blod. Det gjorde Jesus. Både religiøse og historiske kilder bevidner at Jesus gennem hele sit virke refererede til sig selv som Guds søn, menneskesønnen, Messias og Guds egen søn. Faktisk var denne opsigtsvækkende erklæring det som i sidste ende fik ham dømt til døden (Markus 14:61-64).


Derudover er der overvældende historisk bevis for at Jesus helbredte i tusindvis af mennesker og gjorde uforklarlige mirakler. Ifølge evangelierne oprejste han mennesker fra døden, gik på vandet, kontrollerede storme, læste fremtiden og menneskers tanker og hjerter. Desuden opfyldte han alle profetier, skrevet om Messias i det gamle testamenter gennem de sidste 2000 år op til hans fødsel. Den matematiske sandsynlighed for at et mennesker tilfældigt, kan opfylde bare 10 af disse profetier er blevet beregnet til mindre en 1/1 milliard.


De fleste som dykker ned i hans liv og lære vil endvidere opdage at hans lære er utrolig rig på tidsløs visdom, åndelige sandheder og en tankegang, en menneske- og verdensforståelse som overgår al anden samtidig (og nutidig) visdom.

Men hvad var hans lære egentlig? Og hvordan formåede han at skabe en bølge af forandring i verden, som endnu er i bevægelse i dag. Kom til huskirke-projektet i Valby og hør nærmere. Hver søndag kl 16:30 - læs mere og tilmeld dig på vores FB gruppe


26 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page