KIRKE PLANTNING

- at plante kirker i Danmark.

"Gå derfor hen og gør alle folkeslagene til mine disciple, idet I døber dem i Faderens og Sønnens og Helligåndens navn, og idet I lærer dem at holde alt det, som jeg har befalet jer" (Matthæusevangeliet 28:19).

Man behøver ikke at tage til eksotiske steder for at være på mission. Du kan sagtens være på mission i København, Korsør eller kværndrup. Om du bor på broerne, i ghettoerne, på villavejen eller forstaden gør ingen forskel. Alle har brug fro Gud. Overalt omkring os er der mennesker, som lider i ensomhed og åndeligt mørke og som ikke kender Jesus eller hans legeme - et kærligt fællesskab - endnu.

Huskirkeprojektet er en del at et internationalt netværk af kirkeplanterer, som søger at gøre disciple og at plante kirker blandt alle folkeslagene. Netværket hedder Onward, og giver os løbende støtte, support, deltagelse, venskab og træning. Det er mere som en familie, end noget andet. Du kan læse om Onward chuchplanting her: https://onwardchurchplanting.org/

Vores vision er at hjælpe med at starte kirker rundt om i landet, og vores håb for det næste år er at starte 3 nye huskirker i København. Hvis du føler dig kaldet til at gøre disciple og starte kirker, så kontakt os gerne, så vi kan snakke om hvordan vi kan hjælpe hinanden og/eller gøre det sammen. Huskirke-projektet deler gerne af vores erfaringer og viden og vi giver gerne videre af den træninger og de værkstøjer som vi selv finder brugbare.

At starte en huskirke.

Det er faktisk meget simpelt at starte en huskirke, hvad enten det er i København eller i hvilket som helst sted i Danmark. Det eneste man egentligt behøver er en lille gruppe mennesker, et gæstfrit hjem, nogle bibler, en håndfuld sange og mest af alt - en sprudlende tro, som man ønsker at dele med folk omkring sig.

Kontakt os, vi hjælper jer gerne i gang.

o