top of page

Wed, 26 Jan

|

København

I hans fodspor

"..den, der holder fast ved hans ord, i ham er Guds kærlighed i sandhed fuldendt. Deraf ved vi, at vi er i ham. Den, der siger, at han bliver i ham, skylder også selv at leve sådan, som han levede (1. Johannes brev 2:5-6)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
I hans fodspor
I hans fodspor

Time & Location

26 Jan 2022, 19:00 – 21:00

København, Nørretofte Allé 7, 2500 København, Danmark

About The Event

Mens  han gik på jorden, kaldte Jesus  mennesker til at følge ham - og det  gør han stadig. Han kaldte mennesker til at være sammen med ham, til at  lære ham at kende (og dermed Gud (Johannes 14:9), til at følge ham og  stå i lære hos ham og til at gøre disciple som ham (Markus 1:16,  Matthæus 28:19).

Han  kaldte mennesker til, ikke blot at tro på ham som messias og frelser,  men også at følge ham som herre og konge, og til at blive som ham -  formet i han billede. Som han sagde om sine disciple: ”enhver der er  udlært skal være som sin mester” (Lukas 6:40).

At være en kristen er det samme som at at tro på og følge Jesus.

Ordet discipel forekommer næsten 300 gange i det nye testamente, mens ordet kristen kun forekommer 3 gange.

Sammen gennemgår vi det bibelske kald til at være en discipel til Jesus. Hvad sagde Jesus rent faktisk - og hvordan gøres det?

Men  vi gør mere end det. Vi træner og  hjælper hinanden, sætter mål,  inspirerer hinanden og følger op hinandens mål om at elske, følge, og  blive formet som ham og om at give kaldet videre.

Share This Event

bottom of page