top of page

De største løfter kommer med den højeste pris


Vi bliver daglig bombarderet med billige løfter. Løfter om at blive smukkere, klogere, rigere og mere populær ved blot at klikke på, læse om eller købe en varer for nogle småpenge.


Men store løfter komme altid med et prisskilt i den dyre ende. Tænk bare på hvad det koster at komme i din livs form.... mere end et medlemskab eller et abonnement. Hvad koster en stor karriere dig mon? ... ofte tæt på alt. Hvad koster et godt parforhold og et succesfuldt ægteskab? Rigtig meget investering kræver det. Så jo, alle løfter har sin pris.


Jesus fra Nazaret kom med historiens største og mest dyrebare løfter.


Tænk bare på løfter om: sjælefred, heling af sår og sygdomme og en tro som kan flytte bjerge. Eller hvad med; forvandling i vores inderste kerne, urokkelig og uslukkelig glæde, fred og kærlighed, en altid nærværende åndelig guidance og visdom, samt selvfølgelig tilgivelse og komplet renvaskning fra synd og i sidste ende et evigt liv med vores skaber - hinsides vores nuværende trængsler.


Alle disse HELT VILDE løfter, både denne sides og I det hinsidige, kommer ikke med en udsalgspris og kan ikke opnås med et par enkelte klik, en sum penge eller oplæsning af en troserklæring. Løfterne er godt nok gratis, men til gengæld kræver de alt, som Jesus siger:


”Og henvendt til alle sagde Jesus: »Hvis nogen vil følge efter mig, skal han fornægte sig selv og daglig tage sit kors op og følge mig. For den, der vil frelse sit liv, skal miste det; men den, der mister sit liv på grund af mig, skal frelse det" (Lukasevangeliet 9:23-25).


Hvad skal der gives op så for at for de højeste løfter opfyldt?


Alt!!


vores eget navlepillende verdenssyn, hvor vi er omdrejningspunktet i universet. Vores selvbedrag, vores falske forestilling om at vi er Herre og Gud i vores eget og andres liv, at vi har ret til..... hvad vi end har ret til, fordi vi er rigere, klogere eller smukkere end andre.


Jesus havde et ord for dette: OMVENDELSE, som egentligt betyder at ændre vores sind, vores verdensbillede, og vores syn på os selv, på andre og på Gud FULDSTÆNDIGT! Det er måske den højeste pris.


For hvordan vil livet se Ud, hvis vi blev overbevist om at der er en Gud, og at det som Jesus sagde om sig selv og os mennesker er sandt? At han kom fra Gud for at være hans tolk (Johannes 1:18) og vise os hans perfekte billede, herlighed, kærlighed og vilje ( hele det nye testamente). Han kom for at vise os vejen, sandheden og livet og for at fortælle os at han er den eneste vej til Gud (Johannes 14:6)


Prøv at tænke den tanke til ende...


Kom og hør mere til huskirke hver søndag kl 16:30 i Valby

30 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle
bottom of page